NIEUWS

Eerste 400 klanten altijd prijs op woensdag 24 oktober

16-10-2018

Feestelijke heropening Aldi Eudokiaplein

Op woensdagochtend 24 oktober wordt om acht uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan Eudokiaplein in Rotterdam feestelijk heropend. De opening wordt verricht door filiaalleider Anibal de Almeida. Het wordt een bijzondere gebeurtenis. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

 

In verband met de verbouwing is het filiaal sinds 7 september gesloten.

 

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als laptops, smartphones of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

 

RUIME WINKEL

De enthousiaste filiaalleider Anibal de Almeida: “Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie vernieuwde filiaal te mogen werken. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes! Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel “nieuwe stijl” kunnen we de klant nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst aan het Eudokiaplein. We heten iedereen van harte welkom.”

 

FOODTRUCK
Om klanten extra te verwennen, is er op de openingsdag een Foodtruck aanwezig. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven.

 

DUURZAME WINKEL
Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Alle binnen- en buitenverlichting is LED en papier en folie worden 100% gerecycled.
Bij de bouw zijn regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken geweest.

 

De winkel aan Eudokiaplein 8-10 te Rotterdam beschikt over zo’n 219 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met zaterdag van 08.00 – 20.00 uur en zondag van 12.00-18.00 uur.