NIEUWS

AH Eudokiaplein compleet vernieuwd!

22-08-2019

Woensdag 21 augustus j.l. is de Albert Heijn aan het Eudokiaplein feestelijk heropend.

De supermarkt heeft een ware metamorfose ondergaan welke deel uitmaakt van een grote operatie. Meer dan 120 winkels worden dit jaar omgebouwd naar het nieuwe winkelconcept van de grootgrutter. De winkel heeft een ruimer assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Nieuw is ook de ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Ook is er meer aandacht voor kookinspiratie. Het aantal zelfscankassa’s is flink uitgebreid waarmee AH tegemoet komt aan de groeiende vraag van klanten om producten via de zelfscan of app af te rekenen.


Vrijdag 23 augustus a.s. is er een speciale proeverij van Streeckgenoten leverancier slagerij Koos van Essen.