NIEUWS

Corona

18-03-2020

Het Coronavirus houdt heel Nederland in zijn greep en raakt ons allemaal. Voor iedereen is dit een nieuwe situatie.

 

Winkelcentrum Eudokiaplein volgt de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM. Dit betekent dat het winkelcentrum de normale tijden geopend is. Het kan zijn dat winkels afwijkende openingstijden hanteren. Kom je speciaal voor een specifieke winkel, check dan even via hun eigen kanalen of zij ook daadwerkelijk open zijn op het moment dat jij wilt gaan.

 

Naast dat wij uiteraard de richtlijnen van de Rijksoverheid volgen, hebben wij ook aanvullende maatregelen m.b.t. hygiëne getroffen. Individuele winkels hebben ook verschillende maatregelen genomen. Wij houden nauwlettend de situatie en het RIVM in de gaten. Waar de situatie voor u verandert, houden we u hiervan op de hoogte.

 

Verder willen wij u vragen om ‘sociaal’ uw boodschappen te doen en 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Stay Save!

 

Winkelcentrum Eudokiaplein

 

Voor de meest actuele informatie vragen wij u om de site van het RIVM en Rijksoverheid te raadplegen:
https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus